Om oss

Läs mer om oss

Ett kontor som står för flexibilitet, effektivitet och enkelhet med anpassade lösningar för olika behov, låga trösklar och kort startsträcka. Med en enkel och transparant prismodell ska det vara både enkelt och lätt att välja oss.

Kolonien startade 2008 i Sveriges snabbast växande kreativa stadsdel vid Telefonplan i Hägersten. Idag samlar vi företag och frilansare från alla branscher där vi kan erbjuda kontorsrum i olika storlek, tillfälliga projektrum, satellitkontor för större organisationer eller enstaka platser och drop-in-lösningar på 3000 m2.

Hos oss hittar du allt ifrån det lilla kreativa start-up-företaget till det stora mogna industriföretaget, bemanning & rekrytering, tjänsteföretag och konsulter,spelutvecklare, IT-bolag och app-utvecklare, distributörer, grossister, återförsäljare,fastighetsutveckling och fastighetssystem, bygg & montage, projektledning,konstruktörer och tekniska konsulter, ingenjörsbyråer, mångfald,film, foto,kommunikation och webb.

Kontorsrum 24_m2

Ditt nya kontor?

Flexibilitet, Effektivetet & Enkelhet

Vi tror att flexibla lösningar och personlig service, bra kommunikationer och ett snabbt växande närområde med lunchrestauranger från hela världen, flera gym kedjor, klättercenter och omfattande närservice skapar rätt förutsättningar för att svara mot era kontorsbehov. Kontakta oss för en visning så berättar vi mer.