Om oss

Läs mer om vårt kontorshotell Stockholm | Telefonplan

Ett kontor som står för flexibilitet, effektivitet och enkelhet med anpassade lösningar för olika behov. Nyckelfärdiga lösningar med inflytt så snart som möjligt. Därtill kommer en enkel och transparent prismodell som gör det enkelt och lätt att välja oss.

Kolonien startade 2008 i Sveriges snabbast växande kreativa stadsdel vid Telefonplan i Hägersten. Idag samlar vi företag och frilansare från alla branscher där vi kan erbjuda exempelvis kontorsrum i olika storlek, projektrum, satellitkontor för större organisationer eller enstaka platser och drop-in-lösningar på totalt 3000 m2.

Om du söker kontorshotell i Stockholm så hittar du här allt ifrån t.ex. det lilla kreativa start-up-företaget till det stora mogna industriföretaget, bemanning & rekrytering, tjänsteföretag och konsulter, spelutvecklare, IT-bolag och app-utvecklare, distributörer, grossister, återförsäljare, fastighetsutveckling och fastighetssystem, bygg & montage, projektledning, konstruktörer och tekniska konsulter, ingenjörsbyråer, mångfald, film, foto, kommunikation och webb.

Kontorsrum 24_m2

Ditt nya kontor i Stockholm?

Flexibilitet, Effektivetet & Enkelhet

Vi tror att flexibla lösningar och personlig service samt bra kommunikationer skapar rätt förutsättningar för era kontorsbehov utanför Stockholm city. 

Telefonplan är ett snabbt växande närområde som bjuder på bl.a. lunchrestauranger från hela världen, flera gymkedjor och utegym, klättercenter, tryckeri, paketombud m.m.

Kontakta oss för en visning så berättar vi mer.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.