Kontorshotell Telefonplan

Varför ska vi välja kontorshotell?

Det är viktigt för alla företag att man har någonstans där jobbet är prio ett, en fast punkt som är optimerad för effektivitet. Att hitta ett kontor precis vid Telefonplan kan vara dyrt och det kan ta lång tid innan man är på plats. Att flytta in i ett helt nytt kontor är ofta förknippade med stora kostnader, allt måste köpas in, från skrivbord till skrivare och man måste se till att internet finns och att allting fungerar. Särskilt i början av ert företags resa är det viktigt att ni tänker på utgifterna. Ett bra alternativ som blir allt mer populärt är att hyra in sig på kontorshotell istället, då slipper ni alla utgifter som det innebär med nytt kontor. Ni får flytta in i redan inredda kontor med tillgång till skrivare och internet. Där allt är optimerat för att fungera från start.

För större företag är kontorshotell smart att använda när man vill komma igång i en ny stad då vi lätt kan anpassa lokalen efter hur många ni är.

Anpassade kontor

I våra ljusa kontor på telefonplan, finns allt ni behöver för att arbetet ska bli så effektivt som möjligt. Alla kontor är utrustade med höj och sänkbara skrivbord och ergonomiska stolar, självklart finns även internet både trådlöst och via sladd. Varje våning har flera bokningsbara mötesrum, inredda med projektor eller TV för att era möten ska bli så inspirerande och givande som möjligt.

Det finns även konferenslokaler i huset om ni behöver anordna ett större event, konferens eller kick-off.

När ni hyr in er på kontorshotell hos oss får ni tillgång till gemensamma kök. Här finns alltid nybryggt kaffe, kyl, frys och mikrovågsugnar.

Att ha ett bra nätverk är viktigt i dagens läge. Hos oss hyr över 70 företag in sig i vårt kontorshotell. Det blir helt enkelt en naturlig mötesplats där ni har möjlighet att träffa nya kontakter, kanske en framtida leverantör eller personer som hjälper till att lyfta företaget till nästa nivå.

Kolonien Kontorshotell vid Telefonplan

Mitt på Telefonplan ligger Kolonien Kontorshotell. På tre våningar och med över 3000 kvadratmeter till vårt förfogande levererar vi kontorslösningar och mötesrum i världsklass. Vi har över 80 ljusa och fräscha rum i varierande storlek, vilket ger en stor flexibilitet när ni behöver hitta nytt kontor. Vi erbjuder lokaler till alla olika företag, från små start-ups till frilansaren och större företag. Vi finns här för att lösa era kontorsproblem.

I närheten

Vid Kolonien Kontorshotell, mitt på Telefonplan, finns både SATS-gym och ett klättergym. Ni hittar restauranger med mat från världens alla hörn. Mataffärer, café, apotek och butiker ligger precis intill.

Hitta hit

Våra kontorshotell ligger mitt i Hägersten precis söder om Stockholm. Det finns tunnelbana och busshållplats precis utanför kontoret. Tar du bilen finns det parkering precis utanför och E4:an två minuter bort.

Vår vision

För oss är det viktigt att du hittar kontorslösningen som hjälper just dig att utvecklas. Vi strävar mot att alltid vara flexibla och hjälpa till att hitta lösningen som tar ditt företag till nästa nivå.

Har du frågor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag? Tveka inte att höra av dig till oss, antingen via formuläret nedan eller slå en signal på 08-525 220 31.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.