KOLONIEN

Design

Med lite drygt 200 kreatörer och specialister är Kolonien ett mångdisciplinärt designkontor där vi utvecklar företag, produkter och tjänster. Vi löser effektivt enklare uppdrag såväl som mer avancerade projekt med komplexa arbetsgrupper där det fria skapandet får möta ett modernt processtänkande.

Form

I en miljö där olika formgivare, illustratörer, industridesigners och arkitekter möts varje dag uppstår intressanta idéer och kreativiteten får höjd. Nya produkter bokstavligen föds över en kopp kaffe. Skissblocket finns alltid nära till hands.

Kommunikation

För att nå sin rätta publik kräver nya strategier, produkter och erbjudanden rätt paketering och tillgång till rätt kanaler för att få genomslag på marknaden. På Kolonien har vi både kompetensen och erfarenheten från alla distributionsformer och kommunikativa plattformar.

Webb & Print

Grafisk design för tryckt och digital media. Allt från profiler och kampanjmaterial till tyngre applikationer och streaming.

Produktutveckling

Industridesign och formgivning av nya produkter och tjänster. Allt från möbler och inredningsdetaljer till nya industrimaskiner.

PR & Marknadsföring

Behöver ditt varumärke laddas om eller vill du bara öka försäljningen? Vi hjälper dig till nya marknadsandelar.

Subscribe to feed

resurser

grannar

adress

Kolonien
Telefonvägen 30
SE-126 26 Hägersten

Växel: 08-525 220 30

Uthyrning: 08-525 220 31

Felanmälan: 08-525 220 32

Tunnelbana Telefonplan
Kartlänk